O reteta simpla si gustoasa pe care am preluat-o de la Amalia, o bucatareasa foarte priceputa de la care imi place sa ma mai inspir si careia ii multumesc ;)
Timp: 40min
Portii: 2
Ingrediente: cartofi (in functie de cate portii doriti, pt 2 portii cam 5-6 cartofi medii), malai, sare, piper, curry, unt sau ulei pentru uns tava
Mod de preparare:
Se curata cartofii si se taie in 4. Intr-un bol punem o mana de malai, sare, piper si curry.
Tavalim cartofii prin malai si ii asezam in tava unsa cu ulei sau unt.
Incingem cuptorul si punem la copt la foc mediu spre tare timp de aprox. 30 minute. Cand cartofii au capatat o culoare frumos aurie se scot din cuptor.
Se servesc fierbinti ca si garnitura impreuna cu un sos de usturoi cu iaurt.
E super bun….
Si poza de final….cartofi in crusta de malai cu sos de usturoi si ou ochi….yamy…
:) Super blogulet... acum l-am descoperit :) dar l-am luat la puricat, sa vad ce mai gatesc :)
RăspundețiȘtergereAm facut si eu cartofiori asa, dar cu pesmet in loc de malai- cred ca se aseamana gustul :-? Pofta buna (in loc de "La revedere")! :)
;) Bine ai venit Crina si spor la bucatarit!
RăspundețiȘtergere