Eu sunt înnebunită după legumele la grill. Le-aş mânca şi goale, fără oprire. De data aceasta le-am combinat cu granule de couscous şi un dressing de smântână şi muştar delicios. O combinaţie super, chiar am avut o surpriză foarte plăcută la pauza de masă.
Timp: 20min
Porţii: 1
Ingrediente:
- 1 ceaşcă de couscous înmuiat într-o ceaşcă de apă fiartă şi o lingură de ulei
- 1/2 dovlecel şi 1/2 vânătă la grill
- 1 foaie de praz
- 1/2 ardei iute verde
Dressing:
- 2 linguri smântână dulce
- 1 linguriţă ulei de măsline
- 1/2 linguriţă muştar Dijon
- coriandru
- oregano
- busuioc
- piper
- sare
Fructul de azi: o pară zemoasă şi aromată…
Poftă bună la serviciu!
Te admir tare ce "pachetele" misto iti prepari pentru lunch-break, bravo tie, e de 1000 de ori mai buna si mai sanatoasa mancarea pregatita in casa, decat toate catering-urile si fast-food-urile.
RăspundețiȘtergereMerci Silvia, intradevar sunt incomparabil mai bune si mai sanatoase. Si in plus meniurile la fast-food-uri sunt limitate te saturi mancand mereu acelasi lucru, pe cand acasa combinatiile sunt infinite ;)
RăspundețiȘtergereSper sa conving cat mai multa lume ca nu e chiar asa de greu si nu e nici pe departe rusinos sa vii cu pachetel la serviciu. Colegii mei de servici se uita cu jind la caserola mea inghitind in sec sandwish-ul cumparat de la colt :P