marți, 21 aprilie 2009

Sos de usturoi cu smantana si susan

IMG_2812

Iata cum am obtinut eu un delicios sos de usturoi cu smantana si susan care merge de minune cu orice friptura, pané sau chiar si ca dressing la salate.

Timp: 5min

Portii: 2-3

Ingrediente: 200ml smantana lichida ( sau smantana normala diluata cu putin lapte), 2-3 catei de usturoi, 1 lingura ulei (de masline daca aveti), 1 lingura susan, sare, piper, busuioc, o codita de ceapa verde, patrunjel verde

Mod de preparare:

Strivim usturoiul si il frecam cu ulei sare si piper ca pentru mujdei.

IMG_2805 Vom obtine o crema groasa ca o maioneza.

IMG_2807 Adaugam condimentele, putina ceapa verde tocata (eu am folosit ciboulette uscata e tot un fel de ceapa verde cu coditele foarte subtiri) si smantana.

IMG_2809

Amestecam bine, adaugam si susanul si gata sosul.

IMG_2810

IMG_2811

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails