Iata cum am obtinut eu un delicios sos de usturoi cu smantana si susan care merge de minune cu orice friptura, pané sau chiar si ca dressing la salate.
Timp: 5min
Portii: 2-3
Ingrediente: 200ml smantana lichida ( sau smantana normala diluata cu putin lapte), 2-3 catei de usturoi, 1 lingura ulei (de masline daca aveti), 1 lingura susan, sare, piper, busuioc, o codita de ceapa verde, patrunjel verde
Mod de preparare:
Strivim usturoiul si il frecam cu ulei sare si piper ca pentru mujdei.
Vom obtine o crema groasa ca o maioneza.
Adaugam condimentele, putina ceapa verde tocata (eu am folosit ciboulette uscata e tot un fel de ceapa verde cu coditele foarte subtiri) si smantana.
Amestecam bine, adaugam si susanul si gata sosul.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu