miercuri, 26 mai 2010

Tagliatelle funghi e chorizo

IMG_1362_

O cină suuper rapidă şi delicioasă…

Vorba multă sărăcia omului, trec direct la fapte ;)

Timp: ~15min

Porţii: 2

Ingrediente: 250g tagliatelle cu ou (sau ce alte paste doriţi), 100g cârnăciori sau salam chorizo, 200g ciuperci proaspete, 1 ceapă, 1 fir de ceapă verde, 1 căţel de usturoi, 200ml suc de roşii, 1 lingură ulei de măsline, rozmarin, busuioc, cimbru, sare, piper, parmezan ras

Mod de preparare:

Întâi şi-ntâi am pus pastele la fiert în apă fierbinte cu sare.

IMG_1345_

Căt fierb pastele (cam 8-10min) ne ocupăm de sos. Călim, într-o lingură de ulei de măsline, ceapa mărunţită, usturoiul şi cârnăciorii chorizo tăiaţi rondele potrivite.

IMG_1338_

Adăugăm mai apoi ciupercile tăiate sferturi, condimentele şi sarea…

IMG_1342_

Învârtim de vreo două ori la foc iute şi trântim sucul de roşii peste ele împreună cu un polonic de apă fierbinte de la paste.

IMG_1344_

Lăsăm sosul pe foc să fiarbă până sunt gata pastele. Le scurgem şi le amestecăm cu sosul.

IMG_1347_

Gata-i cina, hai la masă!

IMG_1357_

Garnisim cu parmezan ras, busuioc proaspăt şi savurăm…

Poftă mare!

2 comentarii:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails