Sosul asta este foarte potrivit pentru orice fel de friptura la gratar sau la tava. E absolut delicios si foarte usor de facut.
Timp: 30min
Portii: 2
Ingrediente: 2 rosii, 2-3 catei de usturoi, busuioc, cimbru, sare, piper, 1 lingura ulei, un varf de cutit de zahar
Mod de preparare: Coacem rosiile in cuptor la gril sau pe ochiul de la aragaz pana cand coaja se usuca si se arde.
Le curatam de coaja si le pasam bine bine cu o furculita.
Separat zdrobim cateii de usturoi si ii frecam cu o lingura de ulei si putina sare pana formeaza o pasta.
Adaugam rosiile coapte si pasate, condimentam cu busuioc, cimbru si piper, adaugam un varf de cutit de zahar si amestecam bine.
Este delicios. Noi l-am servit cu pui la rotisor si spare ribs tot la rotisor cumparati de la rotiseria din colt.
Yamy, yamy … Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu