joi, 29 ianuarie 2009

Mujdei cu rosii coapte

IMG_2382

Sosul asta este foarte potrivit pentru orice fel de friptura la gratar sau la tava. E absolut delicios si foarte usor de facut.

Timp: 30min

Portii: 2

Ingrediente: 2 rosii, 2-3 catei de usturoi, busuioc, cimbru, sare, piper, 1 lingura ulei, un varf de cutit de zahar

Mod de preparare: Coacem rosiile in cuptor la gril sau pe ochiul de la aragaz pana cand coaja se usuca si se arde.

IMG_2377Le curatam de coaja si le pasam bine bine cu o furculita.

IMG_2379 Separat zdrobim cateii de usturoi si ii frecam cu o lingura de ulei si putina sare pana formeaza o pasta. IMG_2378

Adaugam rosiile coapte si pasate, condimentam cu busuioc, cimbru si piper, adaugam un varf de cutit de zahar si amestecam bine.

IMG_2380

Este delicios. Noi l-am servit cu pui la rotisor si spare ribs tot la rotisor cumparati de la rotiseria din colt.

Yamy, yamy … Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails