Va prezint o reteta de pané la care se foloseste bere in compozitie. Ciudata dar foarte buna. Se poate aplica la orice tip de carne sau legume, azi eu o fac cu scampis care sunt defapt un tip de creveti.
Timp: 20min
Portii: 2-3
Ingrediente: 1 ceasca faina, 1 ceasca bere, 1 ou, sare, piper, 14-15 scampis
Mod de preparare:
Amestecam faina, berea, oul, sarea si piperul. Ar trebui sa obtinem un aluat asemanator cu cel de clatite (ca o smantana lichida)
Trecem scampis prin acest aluat si ii pajim in ulei (daca e posibil in baie de ulei, ies mai frumosi)
Servim calzi ca atare sau cu ceva sos.
Voi prezenta pe viitor doua din sosurile noastre preferate:
Pofta buna si pe curand!
stiam reteta cu bere dar mai aveam si pesmet
RăspundețiȘtergereoricum iese mult mai buna cu bere
RăspundețiȘtergerefoarte buna
felicitari