marți, 27 decembrie 2011

Frigărui reci Caprese

Frigărui reci Caprese
Aveţi nevoie de idei pentru masa de Revelion sau pentru ori ce alte mese festive?
Iată un aperitiv simplu, uşor dar de mare efect. Vă asigur că va atrage imediat privirile şi va dispărea cu rapiditate de pe masă.
Timp: 10min
Porţii: 4
Ingrediente: 12 roşii cherry, 24 biluţe de mozzarella sau cubuleţe, ulei de măsline, piper, oregano, busuioc, oţet balsamic cremă, 12 beţişoare de frigărui scurte
Mod de preparare:
Treaba-i simplă, simplă.
Dacă folosiţi mozzarella în calup, porţionaţi-o în cubuleţe cam de aceeaşi mărime cu roşioarele cherry.
Dacă aveţi biluţe de mozzarella e şi mai bine.
Aşezaţi alternativ pe beţele de frigărui roşioare şi mozzarella.
Stropiţi frigăruile cu ulei de măsline, crema de oţet balsamic, piper, oregano şi frunzuliţe de busuioc proaspăt.
Frigărui reci Caprese
Serviţi cu grisine sau pâine prăjită.
Sunt delicioase şi foarte aspectoase.
Poftă bună şi un An Nou fericit!

Un comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails