joi, 17 septembrie 2009

Frigarui din piept de pui la gratar

IMG_6134

Vara poate ca a trecut dar placerea unei fripturi la gratar nu cred ca trece asa usor :P

E adevarat ca nimic nu poate inlocui gustul fripturii la gratar de jar dar in lipsa de asa ceva ne putem descurca onorabil cu un grill electric sau cu gratarul pentru aragaz. Exact asta am facut si eu intr-o zi insorita de duminica. Am scos frumusel grill-ul electric afara si am pregatit aceste frigarui delicioase din piept de pui.

Timp: 30min

Portii: 2-3

Ingrediente: 1 piept de pui, 2 ardei capia rosii, 2 cepe, 4 felii unt cu verdeata, condiment pentru pui, 10 bete pentru frigarui

Mod de preparare:

Spalam si zvantam pieptul de pui si il taiem cuburi pe care le condimentam cu condimentul de pui. Taiem ardeii si ceapa tot sub forma de cuburi si le infigem alternativ pe betele de frigarui: o bucata de pui, una de ardei, una de ceapa, samd…

IMG_6089

Topim untul aromat cu verdeata si ungem frigaruile cu ajutorul unei pensule de silicon. Untul va aroma placut carnea de pui si o va pastra frageda si suculenta.

IMG_6131

Prajim pe gratar pe toate partile pana se rumenesc frumos.

IMG_6134

Servim cu ardei copti, mujdei cu rosii coapte si cu cartofi sub diverse forme (prajiti, copti, innabusiti la ceaun, pireu, natur)

IMG_6136

Fooarte bun…

IMG_6138

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails