Interesanta combinatia asta, carne de porc, ghimbir, vin … a fost mancata cu succes si multa pofta la noi asa ca sa descoperim reteta…
Timp: 30min
Portii: 1
Ingrediente: 1 felie cefa de porc, 150ml vin alb sec, 2 linguri ulei de masline, ghimbir proaspat ras, cimbru, 1 catel de ulturoi, sare, piper
Mod de prepare: Reteta nu e complicata de loc. Luam o tava, punem 2 linguri de ulei de masline, asezam ceafa de porc si radem deasupra ghimbirul dupa gust (atentie e destul de puternic cand e proaspat).
Adaugam catelul de usturoi maruntit, cimbrul, sare si piper, turnam vinul deasupra si acoperim cu folie de aluminiu.
Dam la cuptorul incins la foc tare timp de aprox 20 min. Apoi ridicam folia si mai lasam putin pana se rumeneste frumos friptura.
Et voila!
Am servit cu garnitura de orez soté cu legume (reteta prezentata anterior).
Cam asta e. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu