sâmbătă, 2 aprilie 2011

Cas pané

IMG_3210_

Timp: 15min

Porţii: 2

Ingrediente: 6-8 felii de caş de oi sau caşcaval, 1 ou, 3 linguri pesmet, sare, ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

Treaba e cât se poate de simplă. Feliem caşul sau caşcavalul…

IMG_3204_

Eu am avut o bunătate de caş românesc de oi afumat de la munte ;)

Încingem ulei într-o tigaie şi trecem apoi feliile de brânză prin ou bătut cu un praf de sare, apoi prin pesmet. Mai repetăm operaţiunea odată ca să obţinem o crustă mai grosuţă.

IMG_3205_

Prăjim pe ambele părţi până capătă o culoare aurie.

IMG_3206_

Servim cât sunt calde cu ceapă verde, ridichi, roşioare sau chiar şi aşa simple.

Sunt tare apetisante…

IMG_3211_

Poftă mare!

Un comentariu:

  1. Multumesc nu m-am gindit niciodata ca paote fi atit de simplu si gustos, mereu il cumpar :) deaorece e preferatul meu.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails