miercuri, 14 septembrie 2011

Porumb copt

Porumb copt
Cât mai e vreme de grătar nu ezitaţi să puneţi şi nişte ştiuleţi de porumb la copt. Sunt geniali presăraţi cu puţină sare şi unşi cu unt…mmm…
Timp: ~15min
Porţii: 2
Ingrediente: 2 ştiuleţi de porumb în lapte, 1 ligură de unt, sare, pătrunjel verde (opţional)
Mod de preparare:
Păi întâi faceţi focul şi pregătiţi grătarul cu cărbuni la iarbă verde, în grădină, în balcon, fiecare unde poate :P
Curăţaţi şi spălaţi ştiuleţii şi îi coaceţi pe grătarul încins pe toate părţile până se rumenesc.
Îi ungeţi apoi cu unt, presăraţi sare şi îi acoperiţi cu un capac căteva minute să se răcorească.
Porumb copt pe gratar - ungem cu unt si presaram sare si patrunjel
Serviţi numaidecât cu pătrunjel verde tocat deasupra.
Delicios!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails