miercuri, 25 februarie 2009

Vinete pané in coaja

IMG_2514

Is bune tare vinetele pané, parca imi plac mai mult decat clasicii bostanei pané… sunt pufoase si apetisante. Eu nu le curat de coaja pentru ca as arunca tot ce e mai bun :) In coaja se gasesc multe vitamine si in plus e si foarte gustoasa, incercati daca nu credeti ;)

Tot la capitoul legume pané mai puteti incerca telina pané, conopida pané si ce va mai dicteaza imaginatia.

Timp: 20min

Portii: 2

Ingrediente: 1 vanata lunguiata cu coaja lucioasa, 1 ou, 100g faina, sare, piper, ulei pt prajit

Mod de preparare: Taiem vanata felii de grosimea unui deget si saram.

IMG_2509

Batem oul intr-o farfurie saram si piperam, in alta farfurie punem faina si incingem uleiul in tigaie (nu e nevoie de foarte mult ulei).

Trecem feliile de vinete prin faina, apoi prin ou si le dam la prajit.

IMG_2511 Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti scoatem pe o farfurie, lasam putin sa se racoreasca si servim cu otet sau cu mujdei de usturoi.

IMG_2516

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails