Is bune tare vinetele pané, parca imi plac mai mult decat clasicii bostanei pané… sunt pufoase si apetisante. Eu nu le curat de coaja pentru ca as arunca tot ce e mai bun :) In coaja se gasesc multe vitamine si in plus e si foarte gustoasa, incercati daca nu credeti ;)
Tot la capitoul legume pané mai puteti incerca telina pané, conopida pané si ce va mai dicteaza imaginatia.
Timp: 20min
Portii: 2
Ingrediente: 1 vanata lunguiata cu coaja lucioasa, 1 ou, 100g faina, sare, piper, ulei pt prajit
Mod de preparare: Taiem vanata felii de grosimea unui deget si saram.
Batem oul intr-o farfurie saram si piperam, in alta farfurie punem faina si incingem uleiul in tigaie (nu e nevoie de foarte mult ulei).
Trecem feliile de vinete prin faina, apoi prin ou si le dam la prajit.
Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti scoatem pe o farfurie, lasam putin sa se racoreasca si servim cu otet sau cu mujdei de usturoi.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu