Banal ati spune, banal zic si eu, dar totusi e ceva care il face auriu, crocant, delicios. Nu stiu daca va dati seama din poza dar am prajit pestele in malai si nu in faina cum se obisnuieste deobicei. Nici nu absoarbe asa mult ulei si prinde o crusta aurie si crocanta de toata frumusetea.
Timp: 20min
Portii: 2
Ingrediente: 2 bucati de peste (eu am folosit fileuri de somon), sare, piper, 1 ceasca malai, ulei pt prajit
Mod de preparare:
Luam bucatile de peste, le spalam si le asezam pe servete de hartie sa se absoarba apa.
Le saram si piperam dupa gust si le trecem prin malai.
Prajim apoi in ulei incins pe ambele parti.
Asta-i tot….
Aaa, am uitat sa specific ca am servit cu mamaliguta, lamaie si mujei de usturoi ;)
Pofta buna!
PESTE PRAJIT , CU MAMALIGA
RăspundețiȘtergere