Prânzul din sufertaş revine în forţă cu o salată răcoroasă de vară ;)
Pe scurt, cam aşa se desfăşoară treburile:
Timp: 10min
Porţii: 1
Ingrediente:
- rucola
- roşii dulci şi coapte sau roşioare cherry
- ridichi
- castraveţi
- pepene galben parfumat (opţional)
- mozzarella untoasă
- prosciutto di Parma (sau alt tip de jambon uscat)
Dressing:
- ulei de măsline extravirgin
- oţet balsamic
- sare de mare
- piper proaspăt râşnit
- busuioc verde
- oregano verde
Cam asta-i salata alla Italia ;)
Servim cu grisine uscate sau pâine prăjită…mmm…delicios pentru pauza de masă de la prânz…
Poftă bună!
simplu si delicios
RăspundețiȘtergereacesta salata o prepar si eu si este agreata de toata familia.
mai ales in zilele caniculare as manca numai asa ceva
bravo
Multumesc pentru aprecieri!
RăspundețiȘtergereVa pup, o zi frumoasa!
Imi plac enorm toate retetele tale,imi place sa bucataresc,insa cu ideea pranzului la sufertas...M-AI SALVAT.Simteam nevoia de altceva si te-am gasit intr-un moment propice.Sotul meu este tare incant iar colegii la serviciu,il invidiaza la propriu.Te pup draga mea, si-ti multumesc inca o data :-)
RăspundețiȘtergereMultumesc mult Corina, sunt foarte bucuroasa ca retetele mele iti sunt de folos ;)
RăspundețiȘtergereMult succes la sufertase cat mai variate si pofta mare sotului :P