Vă era dor de ceva bun pentru pacheţelul de la muncă? Iată aici cu ce ne mai delectăm noi… paste cu sardine şi pesto rosso… o bunătate ;)
Timp: 10min
Porţii: 1
Ingrediente: ~120g paste scurte, 1-2 linguri de sos pesto rosso, 1 conservă mică de sardine în ulei, sare, piper, lămâie, verdeaţă (busuioc, iarba ciorii, pătrunjel…)
Mod de preparare:
Fierbem pastele, în cazul meu spirale, în apă fierbinte cu sare cam 8-10min cât să rămână “al dente” adică tărişoare.
Le scurgem bine de apă şi le amestecăm cu pesto rosso. Aşezăm deasupra sardinele din conservă, fără uleiul în care au stat, stropim cu zeamă de lămâie şi presărăm sarea, piperul şi verdeaţa tocată.
Ăsta-i prânzul nostru din sufertaş…
Buun…yami yami.
Păstrăm caserola la frigider şi servim a doua zi la pauza de masă fie încălzit la microunde ca un meniu cald, fie rece ca o salată.
A, şi nu uitaţi de fructul zilnic da?!
Noi am avut prune roşii, un soi de combinaţie între prune şi corcoduşe.
Să aveţi poftă!
arata foarte bine. sa facem sa vedem cum iese
RăspundețiȘtergere