Din categoria: “Ce mai mancam intr-o seara de vineri, rapid, gustos si satios” va prezint aceste cotlete de porc la tava in sos de vin alb, intovarasite cu niste cartofi noi si doua rosioare sa nu se plictiseasca singurele prin tava :P
Timp: 50min
Portii: 2
Ingrediente: 2 felii cotlet de porc, 1 pahar de vin alb (sec sau demisec), 1 lingura ulei, legume (cartofi noi, rosioare, …), 2 catei de usturoi, busuioc, cimbru, rozmarin, dafin, piper, sare
Mod de preparare:
Mare filozofie nu-i. Se ia cotletul, se spala in apa rece si se aseaza in tava. Restul de ingrediente navalesc peste cotlet si isi fac loc si ele in aceeasi tava.
Acoperim tava cu folie de aluminium (daca aveti tava cu capac e si mai bine) si o dam la cuptorul incins pentru aprox 20-30min.
Apoi scoatem folia si mai lasam vreo 10-15min sa se rumeneasca fripturica.
Ei, finalul cred ca e previzibil….am mancat si ne-am bucurat…;)
La ce foame aveam atunci nici nu stiu cand am facut toate pozele astea :D
Reusite… si pozele dar mai ales friptura…
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu