miercuri, 19 august 2009

Cotlet de porc la tava in vin alb

Iulie 2009 006

Din categoria: “Ce mai mancam intr-o seara de vineri, rapid, gustos si satios” va prezint aceste cotlete de porc la tava in sos de vin alb, intovarasite cu niste cartofi noi si doua rosioare sa nu se plictiseasca singurele prin tava :P

Timp: 50min

Portii: 2

Ingrediente: 2 felii cotlet de porc, 1 pahar de vin alb (sec sau demisec), 1 lingura ulei, legume (cartofi noi, rosioare, …), 2 catei de usturoi, busuioc, cimbru, rozmarin, dafin, piper, sare

Mod de preparare:

Mare filozofie nu-i. Se ia cotletul, se spala in apa rece si se aseaza in tava. Restul de ingrediente navalesc peste cotlet si isi fac loc si ele in aceeasi tava.

Iulie 2009 002

Acoperim tava cu folie de aluminium (daca aveti tava cu capac e si mai bine) si o dam la cuptorul incins pentru aprox 20-30min.

Iulie 2009 003

Apoi scoatem folia si mai lasam vreo 10-15min sa se rumeneasca fripturica.

Iulie 2009 005

Ei, finalul cred ca e previzibil….am mancat si ne-am bucurat…;)

Iulie 2009 009

La ce foame aveam atunci nici nu stiu cand am facut toate pozele astea :D

Iulie 2009 012

Reusite… si pozele dar mai ales friptura…

Iulie 2009 013

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails