Aaaa ce pofta mi se facuse de omleta cu rosii… e vremea rosiilor, se gasesc din belsug si sunt foarte foarte gustoase asa ca de ce sa nu profitam din plin de savoarea lor?
Timp: 15min
Portii: 2
Ingrediente: 3-4 oua, 4 rosii, 1 ceapa (sau ceapa verde), 2 linguri de branza de burduf (sau telemea de oi), busuioc, cimbru, patrunjel, marar, sare, piper, 1 lingura ulei
Mod de preparare:
Taiem ceapa solzisori si o calim in tigaie cu o lingura de ulei.
Cand devine sticloasa adaugam rosiile taiate cubulete, sarea, piperul si cimbrul.
Amestecam usor si lasam sa se inmoaie rosiile cateva minute.
Adaugam patrunjelul si mararul tocate si separat batem ouale cu branza de burduf si cateva frunzulite de busuioc.
Turnam uniform ouale batute peste rosii in tigaie.
Pff ce bine arata…si un miros in bucatarie de cheama toti vecinii la masa…
Dupa ce se cuaguleaza omleta si incepe sa se rumeneasca ori incercam sa o intoarcem bucata cu bucata ori o amestecam pur si simplu.
Ca aspect nu e de dus la expozitie de aceea numindu-se omleta taraneasca, gustul insa… de nedescris.
Pofta buna de lucruri simple!
eu am pus si ciuperci...deliciu!
RăspundețiȘtergereEu acum o incerc sa vad cum iese.
RăspundețiȘtergereMa duc sa vad ce iese
RăspundețiȘtergereWow... Este deja pe foc, abia aștept să o atac. Miroase....
RăspundețiȘtergere3 minute, atat a reușit să reziste....
RăspundețiȘtergereO reteta exceptionala, multumesc pentru postare :D
RăspundețiȘtergere