Salata Caprese… simpla si cu mult bun gust ca mai toate bunatatile italiene. Rosii aromate, mozarella untoasa, busuioc proaspat, toate stropite cu ulei de masline… nimic mai mult si totusi atat de bun si cu un impact vizual maxim.
Timp: 15min
Portii: 2-3
Ingrediente: 3 rosii, 400g mozarella, frunze de busuioc verde, ulei de masline, sare, piper, masline (optional), otet balsamic (optional)
Mod de preparare:
Prea multe indicatii nu exista pentru aceasta salata. Se feliaza atat rosiile cat si mozarella (poate fi inlocuita cu succes de casul proaspat romanesc) si se aseaza alternativ pe un platou cu frunze de busuioc printre ele.
Eu am asezat o rosie cu felii de branza in picioare pentru efect, si restul in forma de spirala.
La final stropim totul cu ulei de masline, eventual putin otet balsamic dupa preferinte, presaram putin piper proaspat rasnit si sare dupa gust.
Servim imediat cu paine proaspata, focaccia sau alte specialitati de paine.
Noi am servit cu bundasi proaspat prajiti…mmm un deliciu…
Pofta buna!
Hi there to all, how is all, I think every one is getting more from this web page, and your views
RăspundețiȘtergereare nice designed for new viewers.