marți, 16 februarie 2010

Tagliatelle verzi cu sos Raïto

IMG_1051_1

Sosul ăsta Raïto a devenit unul dintre preferatele noastre. Îl prepar destul de des în combinaţia ton la grătar cu sos Raïto şi de cele mai multe ori îmi mai rămâne sos. A doua zi pregătesc rapid nişte paste cu acest sos care ies delicioase ;) De data asta au fost tagliatelle artizanale verzi (cu spanac).

Timp: 20min

Porţii: 2

Ingrediente: 250g tagliatelle verzi, 2 căni de sos Raïto, 60ml smântână dulce, 2 linguri parmezan ras

Mod de preparare:

Preparăm sosul Raïto.

IMG_0925_

Adăugăm smântâna dulce şi o lingură de parmezan şi mai dăm într-un clocot scurt.

IMG_1049_

Între timp fierbem pastele şi le scurgem bine.

IMG_1050_

Turnăm sosul peste paste, amestecăm, presărăm restul de parmezan şi…

IMG_1053_

Poftă bună!

2 comentarii:

  1. super interesant sosul. O sa-l incerc si eu. La noi nu cred ca se gasesc paste verzi dar voi incerca cu cele normale. felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Onuta, cred ca ai putea sa gasesti paste verzi sau multicolore pe la real, metro,... Eu parca am vazut la un moment dat. Dar sa te uiti bine pe eticheta sa fie cu spanac, respectiv cu rosii si nu cumva sa fie colorate artificial cu cine stie ce coloranti ;)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails