Sosul ăsta Raïto a devenit unul dintre preferatele noastre. Îl prepar destul de des în combinaţia ton la grătar cu sos Raïto şi de cele mai multe ori îmi mai rămâne sos. A doua zi pregătesc rapid nişte paste cu acest sos care ies delicioase ;) De data asta au fost tagliatelle artizanale verzi (cu spanac).
Timp: 20min
Porţii: 2
Ingrediente: 250g tagliatelle verzi, 2 căni de sos Raïto, 60ml smântână dulce, 2 linguri parmezan ras
Mod de preparare:
Preparăm sosul Raïto.
Adăugăm smântâna dulce şi o lingură de parmezan şi mai dăm într-un clocot scurt.
Între timp fierbem pastele şi le scurgem bine.
Turnăm sosul peste paste, amestecăm, presărăm restul de parmezan şi…
Poftă bună!
super interesant sosul. O sa-l incerc si eu. La noi nu cred ca se gasesc paste verzi dar voi incerca cu cele normale. felicitari!!!
RăspundețiȘtergereBuna Onuta, cred ca ai putea sa gasesti paste verzi sau multicolore pe la real, metro,... Eu parca am vazut la un moment dat. Dar sa te uiti bine pe eticheta sa fie cu spanac, respectiv cu rosii si nu cumva sa fie colorate artificial cu cine stie ce coloranti ;)
RăspundețiȘtergere