Asta e o garnitură foarte rapidă şi fără prea multe bătăi de cap. Cartofii ies asemănători cu cei prăjiţi însă mult mai sănătoşi, fără exces de ulei şi prăjeală în neştire. Nu se murdăreşte tava, nu se face miros în toată casa în concluzie alternativa perfectă la cartofii pai ;)
Timp: ~40min
Porţii: 2
Ingrediente: ~6 cartofi potriviţi, 1 lingură ulei de măsline, sare, piper proaspăt râşnit, rozmarin, busuioc
Mod de preparare:
Curăţăm cartofii şi îi tăiem fâşii potrivite ca grosime. Îi aşezăm în tavă pe hârtie de copt, îi condimentăm şi îi stropim cu uleiul de măsline.
Nu mai rămâne decât să îi dăm la cuptor pentru vreo jumătate de oră, până se rumenesc şi gata, îi servim…
La noi au mers ca unşi pe lângă cotletele Asia…
Poftă bună!
ai incercat sa pui si niste usturoi strivit? sau niste rondele subtiri de ceapa tot zdrobite? (prin zdrobire ma refer la presearea cu cutitul)
RăspundețiȘtergereSigur, cred ca e super asa cum zici tu ;)
RăspundețiȘtergereSi noi suntem mari amatori de usturoi si ceapa :P
reteta foarte reusita
RăspundețiȘtergereReteta foarte buna...si chiar ies foarte buni si cu usturoi sau ceapa!
RăspundețiȘtergere