Dressingul ăsta îl folosesc mai tot tipul la salate şi la prânzul din sufertaş. E răcoros, aromat şi merge în orice combinaţie de legume.
Timp: 5min
Porţii: 2
Ingrediente: 2 linguri de iaurt, 1 lingură ulei de măsline extravirgin, 1 linguriţă muştar Dijon cu boabe, 1 căţel de usturoi (opţional), ardei iute (după preferinţă), sare, piper, pătrunjel verde
Mod de preparare:
Amestecăm ingredientele şi dressingul e gata cât ai zice… peşte ;)
Obţinem un super dressing pentru salate de tot felul. Eu l-am folosit de curând la salata de cartofi şi macrou marinat, o minunăţie…
Poftă mare!
Fotografiile vorbesc de la sine :-)))). Suna fgoarte bine :-)))).
RăspundețiȘtergereMultumesc Reka ;)
RăspundețiȘtergere