Timp: ~20min
Portii: 1
Ingrediente: 1 ou, 2 felii sunca, 3 felii cascaval, 1 ceapa, 1 catel usturoi, 200g suc de rosii, sare, piper, busuioc, 1 lingura ulei masline
Mod de preparare:
Ceapa se caleste in uleiul de masline, se adauga usturoiul pisat, sucul de rosii, sarea, piperul si busuiocul si se lasa sa dea in clocot.Pe fundul unui castronel termorezistent se pune sunca si cascavalul taiate cubulete, se toarna sosul si deasupra se sparge oul. Am mai pus si cateva cubulete de cascaval deasupra si am dat la cuptorul incins la foc mediu timp de aprox 15-20 min, pana se rumeneste oul.
Se serveste cu paine prajita sau proaspat coapta.
E o reteta foarte simpla si foarte gustoasa pentru o seara friguroasa de iarna.
Pofta buna!
Am o intrebare: reteta este moale?Se serveste cu lingurita? Arate super.Astept raspuns
RăspundețiȘtergereDa Oana, sosul e moale, se mananca cu painica inmuiata in el. E foarte buna combinatia, si super rapid de facut ;)
RăspundețiȘtergereTrebuie sa incerc! Neaparat!
RăspundețiȘtergere