miercuri, 14 ianuarie 2009

Ou Cocotte

IMG_4130

Timp: ~20min

Portii: 1

Ingrediente: 1 ou, 2 felii sunca, 3 felii cascaval, 1 ceapa, 1 catel usturoi, 200g suc de rosii, sare, piper, busuioc, 1 lingura ulei masline

Mod de preparare:

Ceapa se caleste in uleiul de masline, se adauga usturoiul pisat, sucul de rosii, sarea, piperul si busuiocul si se lasa sa dea in clocot.IMG_2285Pe fundul unui castronel termorezistent se pune sunca si cascavalul taiate cubulete, se toarna sosul si deasupra se sparge oul. IMG_2286 Am mai pus si cateva cubulete de cascaval deasupra si am dat la cuptorul incins la foc mediu timp de aprox 15-20 min, pana se rumeneste oul.

Se serveste cu paine prajita sau proaspat coapta.

E o reteta foarte simpla si foarte gustoasa pentru o seara friguroasa de iarna.

IMG_4123

Pofta buna!

3 comentarii:

  1. Am o intrebare: reteta este moale?Se serveste cu lingurita? Arate super.Astept raspuns

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Oana, sosul e moale, se mananca cu painica inmuiata in el. E foarte buna combinatia, si super rapid de facut ;)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails