Timp: 20min
Portii: 4
Ingrediente: 500g paste, 2 conserve ton in ulei, 1 ceapa, 2 catei usturoi, 200g smantana, 2 linguri branza proaspata, parmezan ras, sare, piper, 2 linguri ulei de masline, oregano, busuioc, patrunjel
Mod de preparare:
Pastele se fieb conform instructiunilor de pe ambalaj si se scurg. Se adauga peste paste uleiul de masline, un catel de usturoi maruntit, sare, piper si putin patrunjel.
Pentru sos: Se scurge uleiul de la o conserva de ton in care se caleste ceapa taiata marunt. Se adauga peste ceapa tonul, usturoiul maruntit, sarea si condimentele si se calesc toate. Se adauga smantana si branza proaspata si se mai tine cateva minute la foc mic in asa fel incat sa nu se branzeasca sosul. Se serveste cu parmezan ras si cu voie buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu