marți, 13 ianuarie 2009

Paste cu ton in sos de smantana

IMG_2267

Timp: 20min

Portii: 4

Ingrediente: 500g paste, 2 conserve ton in ulei, 1 ceapa, 2 catei usturoi, 200g smantana, 2 linguri branza proaspata, parmezan ras, sare, piper, 2 linguri ulei de masline, oregano, busuioc, patrunjel

Mod de preparare:

Pastele se fieb conform instructiunilor de pe ambalaj si se scurg. Se adauga peste paste uleiul de masline, un catel de usturoi maruntit, sare, piper si putin patrunjel. IMG_2265

Pentru sos: Se scurge uleiul de la o conserva de ton in care se caleste ceapa taiata marunt. Se adauga peste ceapa tonul, usturoiul maruntit, sarea si condimentele si se calesc toate. IMG_2263Se adauga smantana si branza proaspata si se mai tine cateva minute la foc mic in asa fel incat sa nu se branzeasca sosul. IMG_2264Se serveste cu parmezan ras si cu voie buna!

IMG_2268

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails