luni, 23 martie 2009

Conopida pané

IMG_2624

Titlul vorbeste de la sine, conopida pané nici nu mai are nevoie de prea multe detalii. Poate ca e o reteta banala dar mie imi place foarte tare asa ca i-am acordat un loc pe blog.

Timp: 30min

Portii: 4

Ingrediente: 1 conopida mica, 2 oua, faina, sare, piper, ulei pentru prajit.

Mod de preparare:

IMG_2610

Desfacem conopida buchetele, o spalam si o punem la fiert in multa apa cu sare.

IMG_2612 Cand poate fi strapunsa cu furculita o scoatem, o scurgem si o punem pe servetete sa se absoarba toata apa in surplus.

Batem ouale cu putina sare si piper si punem faina intr-o farfurie intinsa.

Buchetelele de conopida le taiem pe mijloc apoi le tavalim bine prin faina, le trecem prin ouale batute si punem la prajit in tigaia cu ulei incins.

IMG_2621 Cam atat, ce mare filosofie….

IMG_2623

Servim calde cu otet sau mujdei de usturoi si paine proaspata. Delicios…

Pofta buna si spor la bucatarit!

Un comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails