Titlul vorbeste de la sine, conopida pané nici nu mai are nevoie de prea multe detalii. Poate ca e o reteta banala dar mie imi place foarte tare asa ca i-am acordat un loc pe blog.
Timp: 30min
Portii: 4
Ingrediente: 1 conopida mica, 2 oua, faina, sare, piper, ulei pentru prajit.
Mod de preparare:
Desfacem conopida buchetele, o spalam si o punem la fiert in multa apa cu sare.
Cand poate fi strapunsa cu furculita o scoatem, o scurgem si o punem pe servetete sa se absoarba toata apa in surplus.
Batem ouale cu putina sare si piper si punem faina intr-o farfurie intinsa.
Buchetelele de conopida le taiem pe mijloc apoi le tavalim bine prin faina, le trecem prin ouale batute si punem la prajit in tigaia cu ulei incins.
Servim calde cu otet sau mujdei de usturoi si paine proaspata. Delicios…
Pofta buna si spor la bucatarit!
foarte foarte bun
RăspundețiȘtergere