sâmbătă, 7 martie 2009

Pulpe de pui pe pat de legume

IMG_2607

Bune bune pulpele la tava, dar si mai bune cand le facem pe un pat de legume diverse.

Timp: 40min

Portii: 2

Ingrediente: 2 pulpe de pui, 1 pahar vin alb demi sec, legume asortate (morcov, praz, telina, pastarnac, bostanei, ardei, usturoi, lamaie), sare, piper, condimente, o lingurita sos de soia, o lingura ulei

Mod de preparare: Reteta e cat de poate de simpla, taiem legumele, punem uleiul in tava, si le asezam ca un pat.

IMG_2597 Adaugam sare , piper, si lingurita de sos de soia. Pulpele le frecam cu sare, piper si diverse condimente (cimbru, busuioc,…) infigem in ele cateva bucatele de usturoi si le asezam pe patul de legume.

IMG_2599 Turnam peste ele paharul de vin alb si dam la cuptorul incins pana se rumenesc bine pe ambele parti.

IMG_2601 Servim cu piure de cartofi.

IMG_2605

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails