Bune bune pulpele la tava, dar si mai bune cand le facem pe un pat de legume diverse.
Timp: 40min
Portii: 2
Ingrediente: 2 pulpe de pui, 1 pahar vin alb demi sec, legume asortate (morcov, praz, telina, pastarnac, bostanei, ardei, usturoi, lamaie), sare, piper, condimente, o lingurita sos de soia, o lingura ulei
Mod de preparare: Reteta e cat de poate de simpla, taiem legumele, punem uleiul in tava, si le asezam ca un pat.
Adaugam sare , piper, si lingurita de sos de soia. Pulpele le frecam cu sare, piper si diverse condimente (cimbru, busuioc,…) infigem in ele cateva bucatele de usturoi si le asezam pe patul de legume.
Turnam peste ele paharul de vin alb si dam la cuptorul incins pana se rumenesc bine pe ambele parti.
Servim cu piure de cartofi.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu