Timp: 15min
Porţii: 2
Ingrediente: 6-8 felii de caş de oi sau caşcaval, 1 ou, 3 linguri pesmet, sare, ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Treaba e cât se poate de simplă. Feliem caşul sau caşcavalul…
Eu am avut o bunătate de caş românesc de oi afumat de la munte ;)
Încingem ulei într-o tigaie şi trecem apoi feliile de brânză prin ou bătut cu un praf de sare, apoi prin pesmet. Mai repetăm operaţiunea odată ca să obţinem o crustă mai grosuţă.
Prăjim pe ambele părţi până capătă o culoare aurie.
Servim cât sunt calde cu ceapă verde, ridichi, roşioare sau chiar şi aşa simple.
Sunt tare apetisante…
Poftă mare!
Multumesc nu m-am gindit niciodata ca paote fi atit de simplu si gustos, mereu il cumpar :) deaorece e preferatul meu.
RăspundețiȘtergere