Arata bine nu? Retetele pentru alcatuirea acestui platou sunt deja postate asa ca o sa il prezint doar ca idee de servire.
Timp: 30min
Portii: 2
Ingrediente: 200g calamari , 200g gambas, 1/2 ceasca faina, 1/2 ceasca bere, 1 ou, sare, piper
pentru sos: 2 rosii, 2 catei usturoi, 1 lingura ulei masline, 1 lingurita otet, sare, piper, busuioc, patrunjel verde
Mod de preparare:
Am preparat intai sosul de usturoi si rosii coapte si l-am lasat sa se racoreasca.
Am spalat apoi calamarii si gambas.
Pe cei din urma i-am pus pe gratar ca atare fara nici un adaos.
Pentru calamari am pregatit un pané din bere …
…si apoi i-am prajit in ulei.
Asta e tot.
Acum papam… :P
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu