miercuri, 13 mai 2009

Rulada cu gem de caise

IMG_3380

De mult pusesem eu ochii pe reteta de rulada cu gem de pe blogul prietenei mele Miha.

Ei dar in cele din urma i-a venit randul ;P

Timp: 40min

Portii: 4

Ingrediente: 3 oua, 3 linguri zahar, 3 linguri faina, 4-5 linguri de gem, sare

Mod de preparare:

Ok… Miha ne zice sa facem rulada in modul urmator (si eu am facut intocmai):

IMG_3350
== separati albusurile de galbenusuri, albusurile cu sarea se bat spuma si apoi se adauga zaharul;

IMG_3351

IMG_3352
== se adauga galbenusurile si se amesteca, apoi urmeaza faina;

IMG_3353
== se pune intr-o tava cu hartie de copt si se da la cuptorul incins, se coace la foc potrivit;

IMG_3355

IMG_3356
== se pune un prosop umed peste care se rastoarna prajitura;

IMG_3358

IMG_3359
== se ruleaza impreuna cu prosopul si se lasa cateva minute;

IMG_3360 IMG_3361
== se unge cu gem si se ruleaza; se orneaza cu nuca de cocos , cacao etc.

IMG_3362

IMG_3364

Mi-a iesit super! Merci Miha pentru reteta.

Am ornat in continuare rulada cu ciocolata topita si la final arata cam asa:

IMG_3378

IMG_3371

Pofta buna!

Un comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails