O super garnitură atât am să vă spun.
Timp: 40min
Porţii: 2
Ingrediente: 400g cartofi, 100g caşcaval ras, 20g unt, sare, piper
Mod de preparare:
Curăţăm cartofii şi îi tăiem fâşii groase pe lungime. Îi punem la fiert pentru 5min într-un vas cu apă fierbinte şi sare.
După cele 5min îi scurgem şi îi aşezăm aliniaţi într-o tavă tapetată cu unt. Un strat cartofi un strat caşcaval, câteva bucăţele de unt.
Ultimul strat să fie de caşcaval.
Adăugăm sare şi piper după gust şi dăm la cuptorul încins la mediu pentru 15-20min.
Rezultatul… se topeşte în gură, nu degeaba denumirea…
Noi am servit alături de piept de pui umplut cu sos pesto şi mascarpone.
Poftă bună!
Arata bestial!
RăspundețiȘtergeredeci....DELICIOS.de cum am vazut reteta am si fugit la bucatarie sa ii prepar stiind ca am toate ingredientele.nu ma asteptam sa iasa atat de buni.nu mi-a pasat nici de faptul ca ceasu era aproape 4 dimineata :)) foarte buni si multumesc pentru postarea retetei pe site.Pofta buna! Anda,Tg.Mures
RăspundețiȘtergereAnda, comentariul tau m-a facut sa incep noul an cu zambetul pe buze. Ma bucur tare mult ca ti-a placut reteta si cu atat mai mult ca ai si incercat-o ;)
RăspundețiȘtergereIti doresc un An Nou cu bucurie si toate cele bune!
arata foarte bine.....felicitari!
RăspundețiȘtergereMerci Kata ;)
RăspundețiȘtergereDraga Trinity,
RăspundețiȘtergereCombinatia ta de cartofi si pui a facut subiectul pranzului de astazi. Ca de obicei, un singur cuvant: EXCELENT!! Cartofii intr-adevar se topesc in gura si cred ca vor deveni un obicei frecvent, intrucat se numara printre legumele mele preferate. :)
Iti multumesc pentru inca o reteta extraordinara si iti doresc numai bine!
Va pup, sa va fie de bine si Un Paste Fericit!
RăspundețiȘtergereMultumim mult, sarbatori cu bine si voua!
RăspundețiȘtergereEu tocmai pregatesc a doua runda de cartofi... ;-)
deliciosi :D nu am ce comenta...cu putin marar...senzationali :d
RăspundețiȘtergere