Tot din categoria aperitive rapide este si aceasta reteta de pateuri cu masline si cascaval. Simpla, rapida si apetisanta!
Timp: 15min
Portii: dupa preferinta
Ingrediente: foietaj, masline (negre, verzi,…), cascaval (eu am folosit parmezan), ou pt uns
Mod de preparare:
Taiem fasii de aluat cam de 3x6cm. Taiem maslinele feliute si le asezam pe fiecare feliuta de aluat.
Presaram cubulete de cascaval si roluim fasiuta de aluat.
Ungem cu ou batut si asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptorul incins pentru aprox 10min.
Gustos!
Le sta bine langa carnaciorii in aluat ;)
Sper ca v-am facut pofta… :P
Pofta buna!
cum se prepara foetajul ?!?!?!
RăspundețiȘtergereBuna LadyMoon, nu am incercat niciodata sa prepar aluat frantuzesc (foietaj) in casa. Stiu ca este ceva de munca la el sa il intinzi de nu stiu cate ori in straturi cu unt, dat apoi la rece, luat apoi iar la intins. Cum duc mereu lipsa de timp, nu sunt convinsa ca se merita munca si timpul pierdut din moment ce se gaseste de cumparat, este accesibil la pret si chiar e bun.
RăspundețiȘtergereDaca chiar vrei sa incerci sa il prepari in casa cu siguranta gasesti retete pe internet.
Succes si o zi frumoasa!
sunt foarte gustose si foarte usor de facut :D
RăspundețiȘtergerescuze..."gustoase"
RăspundețiȘtergere