luni, 15 iunie 2009

Pateuri cu masline si cascaval

IMG_4110

Tot din categoria aperitive rapide este si aceasta reteta de pateuri cu masline si cascaval. Simpla, rapida si apetisanta!

Timp: 15min

Portii: dupa preferinta

Ingrediente: foietaj, masline (negre, verzi,…), cascaval (eu am folosit parmezan), ou pt uns

Mod de preparare:

Taiem fasii de aluat cam de 3x6cm. Taiem maslinele feliute si le asezam pe fiecare feliuta de aluat.

IMG_4097

Presaram cubulete de cascaval si roluim fasiuta de aluat.

IMG_4101

Ungem cu ou batut si asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptorul incins pentru aprox 10min.

IMG_4108

Gustos!

IMG_4111

Le sta bine langa carnaciorii in aluat ;)

IMG_4121

Sper ca v-am facut pofta… :P

Pofta buna!

4 comentarii:

  1. Buna LadyMoon, nu am incercat niciodata sa prepar aluat frantuzesc (foietaj) in casa. Stiu ca este ceva de munca la el sa il intinzi de nu stiu cate ori in straturi cu unt, dat apoi la rece, luat apoi iar la intins. Cum duc mereu lipsa de timp, nu sunt convinsa ca se merita munca si timpul pierdut din moment ce se gaseste de cumparat, este accesibil la pret si chiar e bun.
    Daca chiar vrei sa incerci sa il prepari in casa cu siguranta gasesti retete pe internet.
    Succes si o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt foarte gustose si foarte usor de facut :D

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails