miercuri, 10 iunie 2009

Rasol de pastai

IMG_3424

O reteta de vara, traditionala, rapida si lejera asa cum o impune o zi calduroasa cand nu ai chef de carnuri si mancaruri grele.

Timp: 40min

Portii: 4

Ingrediente: 400g pastai, 4 cartofi mici, 2 morcovi medii, 1 telina mica, 1 ceapa medie (sau 4 capatani de ceapa verde), 1 rosie, 1 lingura ulei, sare, piper, patrunjel verde

Mod de preparare:

Curatam pastaile si legumele si le punem la fiert cu putina sare si o lingura de ulei.

IMG_3413

Fierbem la foc mediu pana se inmoaie pastaile cam 20-30min.

IMG_3416

Adaugam patrunjel verde, potrivim de sare si piper si servim cald sau rece cu mamaliguta si mujdei de usturoi. Mie imi place fierbinte, nu prea mananc mancaruri reci ;)

IMG_3418

Hamy…super buni!

IMG_3419

Pofta buna la rasol!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails