O reteta de vara, traditionala, rapida si lejera asa cum o impune o zi calduroasa cand nu ai chef de carnuri si mancaruri grele.
Timp: 40min
Portii: 4
Ingrediente: 400g pastai, 4 cartofi mici, 2 morcovi medii, 1 telina mica, 1 ceapa medie (sau 4 capatani de ceapa verde), 1 rosie, 1 lingura ulei, sare, piper, patrunjel verde
Mod de preparare:
Curatam pastaile si legumele si le punem la fiert cu putina sare si o lingura de ulei.
Fierbem la foc mediu pana se inmoaie pastaile cam 20-30min.
Adaugam patrunjel verde, potrivim de sare si piper si servim cald sau rece cu mamaliguta si mujdei de usturoi. Mie imi place fierbinte, nu prea mananc mancaruri reci ;)
Hamy…super buni!
Pofta buna la rasol!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu