Să vă povestesc ce am servit noi ca aperitiv cu ocazia sărbătorilor ce tocmai au trecut…
Am făcut platouri individuale pe care am aşezat aşa:
- jambon de porc cu şoric,
- roşii cherry,
- ridichi decupate,
- sălămior uscat,
- brânză de capră îmbrăcată în fâşii de kaizer pe o foaie de salată,
- pifteluţe de porc şi vită coapte în cuptor,
- o feliuţă de ardei gras galben,
- o felie de şvaiţer,
- pateu ţărănesc de porc în aluat,
- tartine cu unt, icre negre şi lime
Am însoţit platourile pe masă cu o pâine franţuzească cu seminţe de bostan proaspăt coaptă… un deliciu.
Per ansamblu a fost un platou foarte diversificat, pentru toate gusturile.
Vedeta a rămas pateul în aluat. Foarte bună combinaţia. Din păcate nu mă pot mândri cu prepararea lui pentru că l-am cumpărat gata preparat. A fost însă delicios.
Poftă bună!
foarte bune
RăspundețiȘtergereyududtidt7i7iifid
RăspundețiȘtergeredelicios
RăspundețiȘtergeresuper!
RăspundețiȘtergereArata bestial si sunt convinsa ca nici gustul nu e mai prejos.
RăspundețiȘtergereMultumesc pentru recomandari :D
RăspundețiȘtergere