Am trecut pragul dintre ani, am petrecut, ne-am relaxat, dar iată că a trebuit cu chiu cu vai să reîncepem munca… Nimic mai trist şi mai deprimant decât primele zile de muncă după vacanţă :(
Singurul lucru bun în toată povestea asta, care îţi mai poate ridica oarecum moralul la serviciu, este prânzul din sufertaş :P
Nimic nu poate fi mai plăcut decât să ştii că la pauza de masă te aşteaptă un sufertaş apetisant plin cu lucruri gustoase şi sănătoase care să îţi redea energia ;)
Pentru azi avem salată de cartofi cu ton în ulei de măsline.
Tonul în conservă poate fi de două feluri: foarte bun şi foarte prost. Atenţie deci când cumpăraţi conservele de ton. Alegeţile întotdeauna pe cele pe care scrie Tuna Chunks adică ton bucăţi întregi şi evitaţi din start orice conservă de ton mărunţit, sunt doar resturi. Puteţi opta pentru ton în suc propriu sau în ulei. Cel în suc propriu este mai dietetic, e bun pentru persoanele la regim. Noi preferăm tonul în ulei de măsline, e mai apetisant, iar uleiul îl folosesc la salată.
Aşadar prânzul de azi…
Timp: ~20min
Porţii: 1
Ingredinete:
- 3 cartofi fierţi în coajă, decojiţi şi tăiaţi cuburi
- 1 conservă de ton în ulei de măsline, cu tot cu ulei (daca totuşi e prea mult ulei nu îl puneţi pe tot)
- 1 foaie de praz,
- 1 castravete murat
- 1 ou fiert tare
- mărar
- busuioc
Dressing:
- oţet de mere
- sare
- piper
Fructul de azi: un măr.
Poftă bună şi spor la muncă!
Ce bine arata:D
RăspundețiȘtergereTonul e foarte bun.
Ce delicios arata si suna! Spor in continuare.
RăspundețiȘtergere